Torsdag formiddag var to fra verdenstoppen i motorsport på plass oppi Verdal Motorsenter. Til helgen er det VM-runde i rallycross på Hell i Stjørdal, og Andreas Bakkerud og Ken Block var på plass i Verdal for å testkjøre bil. Jeg tok en liten prat med Bakkerud, for å høre hva han syns om det nye motorsportanlegget.

– «For det første så må man jo si hvor strålende vær det er! Banen ser veldig bra ut, og man kan se at det er lagt mye sjel og jobb i den».

Hva liker du med banen?
– «Banen byr på variasjoner og høydeforskjeller, noe som er veldig spennende. Man skulle ikke tro at det fantes en slik bane midt oppi Verdalen, sier Andreas, som forøvrig aldri har vært i Verdal tidligere».
– «Det er også gøy å se engasjementet til de som er her i dag. Det viser hvilket engasjement som har vært med å forme motorsenteret».

Hvordan ser du frem mot helgens VM-runde?
– «Jeg føler meg veldig bra, og det er alltid gøy å kjøre på hjemmebane. Jeg håper selvfølgelig på å forsvare fjorårets seier på Lånkebanen, men det blir hardt. Det er spesielt to førere som har vist seg veldig sterke denne sesongen. Men i rallycross kan alt skje. Størst først».

VM-runden foregår på Lånkebanen i Hell, Stjørdal 9-11 juni. Det blir en fartsfylt helg med biler fra hele verden.

Av Emilie Nessø

 

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *